De Klussenier Martin Ekel
De Klussenier Martin Ekel

Beatrijsweg 31
4791 EA Klundert

Dien uw offerte-aanvraag in   

0168 85 33 30
06 1510 9752
martinekel@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 54541921

Even voorstellen

Mijn naam is Martin Ekel, en samen met mijn partner woonachtig in Klundert. Ik ben de vakman voor al uw verbouwingen en andere klussen  in de regio van Moerdijk, Klundert, Zevenbergen, Fijnaart en omstreken.

Verbouwen heeft altijd al mijn interesse gehad. Ik heb diverse projecten uitgevoerd bij vrienden, familie en kennissen en natuurlijk mijn eigen huis menig keer verbouwd. De drang om fulltime met mijn handen te werken werd met de dag sterker. Totdat ik tot de conclusie kwam dat ik mijn eigen klusbedrijf moest starten. De keuze om mijn eigen klusbedrijf te starten onder de vlag van De Klussenier was snel gemaakt.

U kunt mij inschakelen voor alle verbouwingen en renovatiewerkzaamheden. Een kleine greep uit de mogelijkheden: verbouwen van badkamers en/of toiletten , tegelwerk, vernieuwen of plaatsen van keukens, totale renovatie van bijvoorbeeld de zolder naar een slaapkamer, of van slaapkamer naar badkamer.

Mijn kennis stel ik graag beschikbaar voor klanten die méér zoeken dan alleen iemand die de verbouwing uitvoert. Ik regel een complete verbouwing van A tot Z volgens afspraak! Naast het leveren van hoogwaardige kwaliteit vind ik service en betrouwbaarheid zeer belangrijk. Bovendien werk ik opgeruimd en netjes. Ik voorzie u graag van deskundig advies en ik denk graag met u mee, communicatie en kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel.

Woont u in de omgeving Klundert, Zevenbergen, Fijnaart, Roosendaal, Moerdijk, Etten-Leur, Breda en heeft u een klus of verbouwing gepland? Neem dan vooral eens contact met mij op! Ik stel een vrijblijvende offerte voor u op, reken geen voorrijkosten en u heeft altijd een jaar garantie op al mijn werkzaamheden.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...