De Klussenier Martin Ekel
De Klussenier Martin Ekel

Beatrijsweg 31
4791 EA Klundert

Dien uw offerte-aanvraag in   

0168 85 33 30
06 1510 9752
martinekel@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 54541921

Even voorstellen

Mijn naam is Martin Ekel, en samen met mijn partner woon ik in Klundert. Ik ben de vakman voor al uw verbouwingen en kleinere klussen.

Verbouwen heeft altijd al mijn interesse gehad. De laatste jaren werkte ik regelmatig mee met De Klussenier Imko van Heumen. Ik heb diverse projecten uitgevoerd bij vrienden, familie en kennissen en natuurlijk mijn eigen huis menig keer verbouwd. Daarnaast had ik een bedrijf voor game kleding opgezet. De drang om fulltime met mijn handen te werken werd met de dag sterker. Totdat ik tot de conclusie kwam dat ik ook mijn eigen klusbedrijf moet starten. De keuze om mijn eigen klusbedrijf te starten onder de vlag van De Klussenier was snel gemaakt.

Waar u mij voor kunt inschakelen? Voor alle verbouwingen en renovatiewerkzaamheden. Een kleine greep uit de mogelijkheden: verbouwen van badkamers, vernieuwen of plaatsen van keukens, traprenovaties, aanleggen van terrassen en terrasoverkappingen, totale renovatie van bijvoorbeeld de zolder naar een slaapkamer.

Mijn kennis stel ik graag beschikbaar voor klanten die méér zoeken dan alleen iemand die de verbouwing uitvoert. Ik regel een complete verbouwing van A tot Z volgens afspraak! Naast het leveren van hoogwaardige kwaliteit vind ik service en betrouwbaarheid zeer belangrijk. Bovendien werk ik opgeruimd en netjes. Ik voorzie u graag van deskundig advies en ik denk graag met u mee. U ontvangt vooraf een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. Op geleverde werkzaamheden ontvangt u 12 maanden garantie. 

Woont u in de omgeving Klundert, Zevenbergen, Moerdijk, Fijnaart of Standdaarbuiten en heeft u een klus of verbouwing gepland? Ik kom graag bij u langs om uw wensen door te spreken.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...